fiaelisa

Säldammsparty

Kategori: Allmänt

Friskis-gympan har fått ett nytt namn har jag hört. Nämligen - säldammen. Ha! Fy fasen. Dammen där tanter ligger och krälar osmidigt. Detta måste ju dementeras gott folk. Som nybliven friskare måste jag säga att de har hippat till sig något enormt om man jämför för ett par år sedan. Det finns såklart några pass för säl-tanter också, men numera har du otaliga möjligheter att få vicka på höfterna till olika rytmer, skutta i olika högt tempo eller varför inte ta ett pass där du får lyfta stänger tills du kräks och bara vill släppa stången rakt ner i golvet. (Det passet har INTE jag valt) Ellinor och jag var på afro-dans ikväll, samma pass som vi gick på förra veckan då en vikarie hoppade in. Vi hyllade inte den ledaren till skyarna precis... men tänkte att jaja, hon var ju bara här tillfälligt som tur var. Hon hade en liten Africa-touch på varje övning - det var att kratta, vifta bort flugor, stampa jord-golv och dylikt.

Så kommer vi dit idag igen och vem är det om inte hon som håller exakt samma pass? Jaha ja. Vi konstaterade också att hon själv lät en aning uttråkad samtidigt som hon innan passet sa åt oss motionärer att ta i och ha kul. Hm.

Jaaaa fasen -  nu ska vi göra det bästa av det här. Vi blev taggade av ironin i situationen och bestämde oss för att gå in till tusen för dans à la Africa! Så vi viftade flugor, stampade jordgolv och sådde frön som aldrig förr! Nöjda som få efteråt! Fast kanske tur ändå att just detta säldammskalas inte hade något större publik;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: