fiaelisa

Trudelutt-stund imorgon

Kategori: Allmänt

Som straff för att jag var bakis igår (en torsdag!) och inte hade gjort något vettigt överhuvudtaget för hem och hushåll fick jag blankt nej på frågan om jag kunde ha bil idag. Så snart ska jag promenera ut i regnet till bussen. Det blir uppfriskande. Ett paraply ska man väl förhoppningsvis kunna skrapa fram.

För övrigt är det rätt fint att vara hemma. Det är sommar på riktigt med äkta ledighet. Imorgon ska jag, Anna o Kacka också göra en sommarens insats. Nämligen ta med oss fioler, nyckelharpa, dragspel, gitarr och sångröster för att bege oss mot gammelmormor och hennes kamrater på Hallegården. Där ska vi ta en stund och spela och sjunga lite för dem! Det ska förhoppningsvis bli ett uppskattat inslag under eftermiddagen :)

Knyter ihop säcken för den här gången

Kategori: Allmänt

Så var det slut. Allt är inlämnat och igår klarade vi oss igenom den slutliga storredovisningen! Det gick jättebra så det var skönt att komma i mål :)

Men nu vill jag inte riktigt vara med mer. Slut-ölen är tagen och inget annat än städning och tömning återstår. Blä vad tråkigt. Samtidigt är det faktiskt sommarlov nu och det blir en härlig tid, det finns massor att se fram emot som väntar! Efter lovet blir det jättekul att komma tillbaka också, så då har man något att se fram emot istället för att bara tycka att det är tråkigt att sommaren ska ta slut! Man skulle önska att man kunde få ha allt och alla man ville på samma ställe. Det vore helbäst. 

Dags att börja pryla lite med grejorna och sedan blir det faktiskt...föreläsning. Otippat va? Jo, helt frivilligt ska jag följa med Ellinor när hennes homosexuelle vän ska hålla föredrag i samband med att det är Pride-festival och hbt-helg. Det kommer vara jättebra tror jag! Ska bli väldigt intressant att lyssna till hans berättelse. Därefter kommer mor och far! :)