fiaelisa

Nolla!!!!

Kategori: Allmänt

En nolla, det är jag det! Men det är jäkligt kul att vara nolla ska jag tala om;) Inget hemskt alls, bara jäääkligt livat! :D Vi i bästa gruppen "Får Four Fore" har sjungit och dansat, spelat in film utanför vårt skolhus Pedagogen(agerade elefanter på led från djungelboken och sjöng för full hals när Anders ur gruppen agerade Ingmar Bergman och var en slånde regissör!), vi har spelat bowling lagom utklädda och glada i hågen, hamnat i GT under första pubrundan, blivit indelade i basgrupper där första uppgiften var att spela instrument och komma på en egen text till Tom Dooley (jag spelade basfiol, andra ukulele och gitarr), haft spårvagnsrace, fått uppdrag som att samla ihop så många tomglas som möjligt - alltså drick och svep (där inne satt också Glenn Hysén=extra poäng för vår nollegrupp som fick foto på en nolla med en känd person!) 
 
 

Ja, mycket anordnas av Pedagogsexmästeriet! ;) Pluggandet har också dragit igång och man har redan fått läsa några hundra sidor hit och dit. Det roliga väger dock upp studerandet än så länge. På fredag blir det dock slut på nollningen genom en Finsittning, men innan dess ska vi hinna med Övningssittning och Nolleredovisning. Vi bara måste vinna, kanske tack vare några grabbar ur gruppen som gick med på att strippa för 10 000 poäng... Bra gjort!! (Trots att inte alla av er minns det..)
 
 
Vår finfina maskot - Fåret Glenn-Dolly

Byggare Bobs kusiner, det var jag o Anna Björkvik det!  
 
Spårvagnsfärd till bowlingen...

Kväll med några från Seminariegruppen, min "klass" denna termin!

Körkort, Miami, Göteborg

Kategori: Allmänt

Vilken händelserik tid jag just genomgår. Jag förstår knappt själv vad som händer! Oj :) Först sak först. Uppkörning. Jag klarade ju den!!!!! Wiiihuuu!! Så nu har jag haft körkort i två veckor! Men inte förrän igår, körde jag bil alldeles allena för första gången. (Jag hade en Linus bredvid mig som hade hjärtklappning konstant och trodde att han skulle dö) Men det gick finfint! Jag var själv inte ett dugg nervös;) Att nu äntligen ha tagit körkort, som varit målet under hela höstens slit, känns heeeeelt fantastiskt!! Jag kan inte beskriva ättnaden. Helt otroligt :) Gud. så. skönt.

Och efter det bar det av på resa till staterna!! Och vilken resa sedan. INTE riktigt som vi tänkt oss... kanske skulle säga som så att den visade sig bli både sämre och bättre än vi förväntat oss. Anna fick nämligen diagnosen lunginflammation efter att ha varit rejääält krasslig och vi var helt enkelt tvungna att uppsöka sjukhus. Det hade gått långt och hon behövde ligga inlagd i hela 4 dygn. Det var inget annat att göra än att inse att livet har sina oväntade turer och låta vår bästa kompis antibiotikan, göra sin utomordentliga insats! Och det gjorde den :) och efter den oturliga första veckan i Miami, fick vi sedan en helt otrolig vecka därpå! :) Äkta semester så det heter duga! Det blev bl.a hyrning av bil och road trip till Floridas sydspets, hyrning av moppe och utforskning av Miami Beach, shopping i enormt varuhus, strand och sol, tatueringar på Miami ink(!!!) och dagskryssning till Bahamas! Vilka vyer och upplevelser! Med andra ord - jag har nästan glömt tiden på sjukhus, för fasiken vad vi tog ikapp under den vecka vi fick!! :) En heelt oförglömlig semester.

Och med solbrun hud i januari har jag idag tagit mitt pick-o-pack och flyttat hit till Göteborg, dagen efter man landade på Arlanda. Det är alltås nu första kvällen i eget boende (har ju bara bott i kollektiv tidigare) och det jag tänkte när jag kom in här var "det kunde verkligen inte ha blivit bättre". Här kommer jag trivas :) Och nu är jag taggad till skolstart imorgon. Det är lite pirrigt men så spännande och kul! :)

Livet känns just nu allt annat än skit ska jag säga.

Skål så var vi inne på 2011

Kategori: Allmänt

Jag ska inte ge mig på att sammafatta år 2010.

Herregud. Vilket år...

En sak kan jag säga, det har varit mitt bästa och mitt värsta år någonsin.


År 2011 börjar med helt nya tag och helt nya förväntningar, det ska bli ett BRA år. Vilket nyår det började med också! Blev ett hejdundrandes kalas i huset och skoj som tusan! Och nu är det packning som gäller för fulla muggar! Sista natten hemma inför resan nu, för imorgon sover Anna och jag i Stockholm och på morgonen blir det Arlanda-Dusseldorf, Dusseldorf-Miami och vi ska vara framme i USA på tisdag eftermiddag deras tid.

Men innan dess....Imorgon..då ni...
 
 Finfin bild från juldagen!