fiaelisa

Mamma och pappa!

Kategori: Allmänt

Ikväll är dem här! Oh det kan jag inte bara fatta:) Och jag är ledig hela FYYYYRRRRAAAA dagar, yeeehuuu för det! Plus att jag har ett bra schema för nästa vecka;) Jag har ledig dag nästa lördag också vilket passade utmärkt eftersom det är Windys 40-årsdag och stora fest med 70-talstema. Det blir cooooolt.

Veckan som gått har stretat på som alltid med jobb och utgång men vårvärmen är nu en slående förändring i vardagen. Igår satt jag och Simeon i bara tröjor vid floden med Cody och Jess och njöt av att få insupa solljuset. Där var det också hundratals påskliljor som jag nu har lärt mig heter "daffodils". Krokus visste han inte så vi bestämde att de kunde få heta "crocus" på engelska också, och komiskt nog så när jag slog upp det så var det just det dem hette också!

Nu ringde min chef från jobbet precis¨. Jag tar nu tillbaka att jag är ledig fyra dagar i rad. TRE dagar i rad blir det för jag ska nämligen jobba kl. 12-16 idag bara för att jag är så snäll. Men chefen ursäktade sig att han ringde på min lediga dag och han visste ju att mina föräldrar kommer och så sa han att han ville att jag skulle ta med mina föräldrar in till Bella någon gång under helgen så skulle han stå för hela middagen med mat och dryck som ett tack för att jag har ställt upp så mycket. Nog för att han är en skit ibland men ibland är han ju riktigt rakryggad måste jag säga. Dags att göra sig iordning då!

Tiden gar for fort nar man har roligt

Kategori: Allmänt

Det ar nagot som stammer det -gud vad tiden bara springer ivag! Varen ar har nu och det ar ljummet ute och tjejerna kom och akte! Men attans vad roligt det var att ha dem har:) Vi fyllde rummet och sova alla sex dar bland alla skons grejer. Dar spenderar man ju trots allt inte sa mycket tid, vi hann med mycket shopping, trevliga fikastunder och middagar, biobesok och en riktig dunderutgang deras forsta kvall i Notts! :D Sa vi var nog alla nojda med hur vi spenderade tiden tror jag;) Tack igen for att ni kom :)

Nasta helg sa kommer min mamma och pappa hit och besoker ocksa! Det kanns ju ocksa helt galet att de faktiskt ska komma HIT och se hur man har det. Jag far forsoka varna for att vart hus har lite av en hippie-stampel och att kockarna pa jobbet planerar busigt att beratta en massa lognaktiga rovarhistorier om mig for att forsoka skramma mina stackars foraldrar. Det ar ju snallt det! Jag tror dock att det ar mycket snack och liten verkstad - om jag ska vara arlig sa ar nog det typiskt for kock-slaktet:)

Finbesok imorgon!

Kategori: Allmänt

Tre langdagar pa jobbet satter veckan fart med men sa imorgon kommer tjejerna hit!!! Det ska bli sa roligt sa det ar inte klokt:) Vi far passa pa att utnyttja tiden sa gott det bara gar och det blir en utmaning att hinna med alla godbitar. Lite av varje far vi se till att det blir: umgas kring god mat, partaja, shoppa, halsa pa jobben och ta ifatt det senaste tjejsnacket;) Idag jobbar jag kl.12-stangning igen och kl. 08.40 imorgon bitti ska de komma inrullandes till tagstationen...wiiie!
Ps. Jag hoppas att de har med sig ordentligt med klader att sova i sa att de inte fryser ihjal pa kuppen nar de besoker Beauvale Road. Det vore ju ett smarre slag for den glada stamningen.
Nu ar det nedrakning!

Vårkänslor

Kategori: Allmänt

Efter veckans många timmar och långa pass har jag idag unnat mig att inte röra mig eller göra ett dugg. NAAJS! Ledig både idag och imorgon, jihu:) Veckan har knallat på utan några större hinder, jag köpte nya arbetsskor med Martin i tisdags vilket ska hjälpa till att stabilisera vardagen så att säga. Stackars Martin vad han måste ha varit trött på mig efter det där letandet efter ett par vanliga jäkla arbetsskor! Till slut blev det ju ett par iaf och det hade jag sett till att det skulle bli, genom att inte ta med mina gamla, för jag skulle nämligen direkt till jobbet efter shoppingturen. Då var jag ju helt enkelt tvungen - en bra metod. Jag kände dock ganska snart att de är mycket varma...trots att jag endast stod i baren under den kvällen så hann jag inse att de nog inte andades så fenomenalt mycket men jaja, det har gått ändå de senaste dagarna. Det har varit riktigt mycket på Bella under veckan och kökschefen Bob höll på att bli galen i köket igår på alla lappar som forsade från maskinen med matbeställningar. Det kommer nämligen ut tre kopior av varje beställning trots att han då var ensam i köket...hehe...jaaa jag kan väl förstå att han blev lite frustrerad... Sedan blev han extra glad när jag skickade ordrar med "see waiter" på ett flertal gånger med specialiteter. Då måste man gå till köket och meddela vad man vill, så när jag kom utbrast Bob - "Why is it always YOU!?"  - Puss, jag älskar dig också Bob:)

    

För övrigt måste jag säga att det är ju för härligt med vårkänslorna som börjar komma! Både krokus och snödroppar har jag sett och dessutom är påskliljorna på gång. Här är vi båda på väg till jobbet i onsdags!


 
 
Nottingham hålls fortfarande upplyst av det enorma pariserhjulet på stora torget i centrum som de satte upp till "Light night" den 13 feb. Det är riktigt mysigt faktiskt, man kanske skulle åka en runda och insupa lite av utsikten? City Council house skiftade färg där ett tag också, här i snajsigt blått. På tal om nattbelysning så har vi planer på att gå ut och röja ikväll. Anna jobbar ju alla dagar i veckan (!) men imorgon börjar hon vid 12 så det får gå an tänkte vi! Själv har jag ju visat tendenser till att strunta i hur dags jag än börjar i förhållande till hur många timmars sömn man då rimligtvis borde ha... men... det är en annan historia! Man är bara ung en gång.