fiaelisa

Horan - inte nagot fult, bara ett nytt sprak ser ni

Kategori: Allmänt

Sa kom vi pa taget till Praha (Prag) tillsammans med en gammal tysk man, en otroligt snacksalig engelsman och en engelsk tjej. Efter knappa fem timmar var vi nu i Tjeckien ocvh har har vi haft ett drygt dygn pa oss att titta runt! Vi gick ut redan igar kvall efter att vi kommit hit, ut i nattvimlet och fick fotbollsstamning da massvis av foilk hade samlats pa ett torg i narheten, folk gick runt och strosade och restaurangerna var fullsatta sent pa kvallen. Trevligt varre:) Dock blev det inte riktigt som vi hade tankt kanske nar matchen var slut och nar alla drog at alla mojliga hall. Dags att erkanna - vi kom heeelt bort oss fran allt som kallas orientering av gator! Ups.

Som tur var sa fanns det ju fortfarande folk i rorelse och hjalp att fa. Det vore ju dock bra om folk man fragade faktiskt visst vartat de ledde oss. Efter att ha foljt ett par nagra hundratals meter, da vi redan var extremt utmattade och svaltande, sager de efter ett tag att vi har gatt at helt fel hall. Sorry, we are not from here either! Men herregud manniskor sag det da... Nar vi val kom fram till huvudgatan dar vi aterigen kunde lokalisera oss var det ingen fraga om vart vi skule ata - forsta korvstandet smakade bra som f*n! Och en stor korv-rackare var det ocksa. Plus att det ar billigt i det har landet, det gillar vi!

Efter denna utmattande promenad beslutade vi oss for att inte gora nagra storre planer for morgondagen, sa idag har vi strosat genom Prags gator utan nagot storre mal, stannat och insupat lite v atmosfaren och haft det bra:) Det ar verkligen fint har! Imorn ska vi till "horan". Det tycker vi nastan ar pinsamt att saga hogt. Men i det har landet fattar vi inte ETT ORD av nagra ord eller skyltar sa vi bara litar pa att vi kommer till en speciell kyrka med manniskoben nar vi aker till horan imorgon. Sa far vi se hur det gar:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: