fiaelisa

Vi har alla en ådra som heter Tarzan

Kategori: Allmänt

Man behöver förebilder och saker som får en att tänka till och öppna upp ögonen. Som för en framåt, in på rätt linje. Hitta det spår som fungerar och försöka hålla fast hårt vid det som känns bra, de tankar som man vet är nödvändiga för en själv. Det är inte lätt att vara stark, alla är inte Tarzan...
...men nog fan har vi alla en ådra Tarzan i oss och ibland får man klamra sig fast vid den lilla ådran så hårt man bara kan, trots att den känns skör som ett hårstrå och kan brista vilken sekund som helst. Den gör inte det. Om du bestämmer dig för att den ska hålla, då håller den. Det är det vi kallar att vara stark, inte sant? 



För att hålla lågan uppe just här på kontoret behöver jag försöka frångå tristessen som konstant bolmar ut från de tomma väggarna. Jag har den senaste tiden haft i synnerhet en låt som jag gång på gång har klickat igång, i behov av en KÄCK KICK - vilket är absolut nödvändigt. Höj volymen, knäpp med fingrarna, sitt där och digga och jamma med och medge att det känns rätt. så. najs.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: