fiaelisa

Utforskat centrum och storhandlat

Kategori: Allmänt

Efter en god första natts sömn gick Windy med oss till centrum på förmiddagen där vi sedan fick strosa runt på egen hand och utforska gatorna! Nottingham har ett himlans mysigt centrum, en liten känsla av trevliga Göteborg fast större och verkligen jättemysigt! Det stämmer ju lite det här som man trodde med pubar och mysiga byggnader, fastän det är mitt inne i centrum. Solen har dessutom hållt sig framme vilket är en positiv överraskning för att vara i detta land. Det verkar finnas ett vääldigt bra shoppingutbud men det har vi inte tillåtit oss att avnjuta...Undantaget var om vi skulle köpa superisolerade inne-tofflor på grund av is-golv i vårt hus men vi avvaktar lite. Om fötterna blir blå kan det ju vara något kanske. Än så länge kör vi på skor inne som man gör här!

Eftermiddagen bestod bl.a. i att finslipa på våra tjusiga CV:n (numera rättade av engelsmän dessutom, tihi) och sedan var det på tiden att inhandla ett litet matförråd tyckte vi. Både Windy och Mike är fulla av idéer på hur vi ska komma till rätta och tipsar och hjälper, så då passade de på att åka o rasta hundarna o samtidigt skjutsa oss till en stoooor Supermarket. Så halvt förrvirrade in till en ny supermarket-värld: "Nej fan Anna har du några pundare till kund-vagnen?" "Hehe, aaa, jag har fullt med "pundare" i väskan!:D"

Och nu skulle våra mammor vara stolta!  Vi handlade ett duktigt matförråd och har t.o.m köpt grejer till att baka vårt egna bröd här vet ni! Dagens brist i engelska ordförrådet - jäst..? Yeast (jiiist) är svaret. Det som vi fick med är ikke riktigt såsom det man är van vid men äsch, det ska nog duga:)

Vi käkade ihop med grabbarna förut och de har tipsat lite mer om jobb och enligt dem ska det inte vara några större problem. "Ni är svenska, ni är tjejer och ni är attraktiva, det säger jag i egenskap av att vara gay." Det återstår att se om vi ska lita på det då...;) Det kanske låter som att Windy och Mike är feminina eftersom de är så omhändertagande, bra på att laga mat (vegetarianer för övrigt) och fixar med allt, men det är de faktiskt inte alls! Det enda bögiga var kanske en, milt uttryckt, lite vågad bild av en manlig modell på bakgrundsbilden på datorn som vi såg igår, som Windy skrattade bort lite sådär i förbigående...hehe...vi skrattade lite gott vi också..:P Bilden var utbytt idag, konstigt nog:D Annars så känns det verkligen som att bo med två grabbar, inga flickiga fasoner med fniss eller handgester här inte. Eller tre grabbiga grabbar förresten, den siste rumskamraten och snickaren Daniel 25 år från Polen har flyttat in också. Och nä, nu är det ju faktiskt 7 grabbar och så vi, vi har ju Jess, Ted, Dr. Strange/Fluke och Cody också, men det är skötsamma killar det med;)

Nu ska jag hoppa på Anna i sängen!!

Ted kom in till oss på besök=)

Andra dörren - där bor vi!


Kommentarer

  • Frida säger:

    Härligt det låter! :) Hoppas brödbakandet löser sig, hehe! :P Klart ni får jobb! Så söta och góa som ni är brudar! :)

    2009-09-23 | 08:21:56
    Bloggadress: http://friida.webblogg.se/
  • Anonym säger:

    Haha! Det brödet skulle inte jag vilja smaka! :P Gott att äta brött med rent fett i liksom! Hoppas det går bra för er!! puss!

    2009-09-23 | 14:10:11

Kommentera inlägget här: