fiaelisa

En första kväll i vimlet

Kategori: Allmänt

Det blev ett imponerade lyckat brödbak igår förmiddag trots allt! Windy och Mike blev lite halvt saliga efter provsmakandet av det nybakta brödet. Det fick vara lite plåster på såren för ett par små fadäser Anna och jag har lyckats med. Igår morse hade nämligen dörren till köket inte varit stängd under natten så alla hundar vimlade runt här utanför i trappan med heltäckningsmatta...där de tydligen tycker om att kissa...så där har vi en fläck överöst med tvättmedel för tillfället. Sedan hade skafferi-dörren stått öppen häromdagen så att ett helt socker-paket var utspritt på hund-puffen (detta är dock inte säkert att det var vårt fel trots allt) samt att jag skulle försöka byta låt i köket som är styrd av en ständigt gående Ipod. Den slutade låta så fort jag rörde den i stort sett av någon anledning. Lite pinsamt att behöva erkänna att man varit där och pillat när Windy kom tillbaka... Som tur var gick det att fixa efter rotandet bland alla sladdar som är gömda där bakom en inklämd byra=)

Eftermiddagen gav en hyfsad utdelning bland trevligt folk som kanske behövde anställa om ett par veckor. Det låter ju trist att behöva vänta ett par veckor men det kan ju gå! Vi vilade på ett café ett tag där vi kors i taket, ännu INTE hade passerat med CV:n men det löste sig ändå. Chefen gick runt och torkade bord och hörde samtidigt efter hur läget var och om vi hade shoppat eller så. Då berättade vi att vi faktiskt var jobbsökare och han sa att han kunde ju ta emot en söknad men att han egentligen inte behövde någon direkt. Han kom tillbaka efter en stund och sa att han hade läst mitt Cv, småpratade och sa att om vi kommer in imorgon (idag) så skulle han visa engelska CV:n och tipsa om hur vi skulle gå tillväga och sådär. Trevligt! Så dit beger vi oss nog idag och hoppas på en gratis latte;)

Vi såg lyckligtvis inte ut som 17 år igår utan kunde köpa lite drickbart till kvällen (om man bara SER UT att vara 17 fatsän man är lovlig att köpa så får man ändå inte köpa i det här landet....) Vi kan konstatera att nattlivet har mycket att erbjuda här i Nottingham och det vimlar av folk när mörkret infinner sig. Det är bara att välja och vraka bland barer och nattklubbar så det bådar ju gott!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: