fiaelisa

Vinst och härlig hundpromenad:)

Kategori: Allmänt

Det var fullt drag på matchen igår mellan Notts County och Crewe Alexandra! Vårt Notts spelade kanonbra och gjorde två mål PLUS att målvakten dessutom räddade en straff i andra halvlek. Livat värre på läktarna:D Så Svennis sov nog gott den här natten. Vi hade väldigt bra platser nära båsen med tränare och spelare och vi spanade för fullt efter svensken. Förgäves visade det sig eftersom Svennis tydligen gör en diva-grej på matcherna genom att sitta ovanför läktaren i någon egen loge och tittar ut över spelet. Det är så det går till uppenbarligen och vi var där han var iaf;) Även om vi inte såg honom. Jäkligt bra match måste vi ju säga alltså och så blev det utgång på det!

Idag har vi haft besök här i huset av Windy och Mikes kompisar Jason, Jennie och Carl och deras son Alfie. Windy, Jennie, Anna och jag var ute på en promenad i solskenet med alla hundar samt en till utöver de vanliga för Jennie hade en egen med sig. Det var en ättrig sak med attityd vilket ledde till ett hundslagsmål under promenaden! Det gick fort som bara den men besökaren Digby hann få sig ett hål rakt genom sitt öra av vår Jess, jäkla bitch. Det var inte så farligt trots allt och han ruskade om sig och knallade förhoppningsvis iväg med att ha lärt sig en läxa!

När vi sedan kom in stod maten klar och nu har vi ätit oss proppmätta av grabbarnas supergoda mat här! Plus en supergod cheesecake. De är för himla duktiga att fixa gott käk alltså. Pjuh...jag kan knappt röra mig nu! Men det måste jag! Dags att hoppa in i duschen för ikväll är det nämligen en massa live-spelningar i ett område i centrum som heter Hockley där det är fullt av barer och uteställen. Hockley Hustle heter det här arrangemanget och då får man köpa ett band så kan man strosa runt bäst man vill mellan spelningarna på barerna. Ett trevligt arrangemang förhoppningsvis:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: