fiaelisa

Kom hem med mindre än beräknat igår natt...

Kategori: Allmänt

Småkriminella irriterande engelsmän. De jävlarna har vi fått erfara nu.

Allt var inte skit igår iaf, jag tar det från början. Dagen började med några intensiva timmar på caféet, både för Anna och mig. Det är väldigt roligt med lördagarnas ruljans tycker jag fast en aning stressigt, men timmarna bara flyger iväg när kunderna rullar in så pass! Anna jobbade en timma längre än jag och då strosade jag runt i en jättefin park i solen och kom att tänka på kvällens landskamp mellan Sverige och Danmark. Efter en fika på konkurrenten Café Nero (bästa fiket - har redan fått den tionde gratis, har alltså besökt det ett antal gånger...:P) så kollade vi upp att Walkabout bar visade Sverige-Danmark! Wihu va kul!:D Så vi pallrade oss dit till kvällen men missade hela första halvlek för engelsmännen ville tydligen se klart någon oerhört intressant rugby-match först... Vi blev glada när de till slut satte på andra halvlek men DET var ju också en underhållning... bortdömda mål och dansken vann. Usch. Vi var nog dessutom de enda hejande svenskarna på hela stället! Efter en liten uppryckning drog vi trots allt vidare och hade riktigt kul på ett för oss nytt ställe, men gick ändå vidare till vårt favorit-hak Brownes. Vi konstaterade efter några timmar att vi bara var lite halv-glada i hågen den här kvällen och bestämde oss för att hämta våra jackor och gå. Jackorna hade vi lämnat i ett mörkt hörn vid en trappa där vi har lämnat dem alla gånger förr men IGÅR VAR DE BORTA!! Chockade frågade vi runt bland bar-personal och granskade varenda kvadratcentimeter på hela stället samt tittade vad folk höll i för jackor och om några i närheten sett några där vid trappan. Bottennapp. Inga jackor.

Någon stal alltså våra jackor igår så vi fick slutligen gå ut i kylan och åka hem i bara linnen. Det var uppfriskande... Vi hade ju som tur var, allt som var av något värde på oss i handväskan, så inga andra förluster. Det de fick med sig förutom jackorna var mina vantar för 1 pund och en massa hundbajs-påsar... och min palestina-sjal, det var iofs tråkigt... Så nu är man jack-lös... Jag får väl låna någon jacka här idag och om inte baren har några fynd så blir det till att införskaffa en ny jacka inom en snar framtid. Tänk vilka människor det finns...

Idag är vi båda lediga i alla fall och ska utnyttja dagen till att gå upp till slottet, Nottingham castle, där det tydligen är Öl-festival med tillhörande trevligheter!:) Det ska bli kul! Dessutom ska vi boka flygbiljetter till vår lilla hem-visit. Det är på tiden innan priserna stiger åt skyarna! Och nu när engelsmännen svikit oss känns det inte alltför tokigt;)

Kommentarer

  • Frida säger:

    Vad taskigt att ta era jackor! :(

    2009-10-12 | 08:04:01
    Bloggadress: http://friida.webblogg.se/
  • Fia säger:

    Ja verkligen! Imorse blev det jobb-skjortan, munk-tröja, fleece-tröja och vindjacka, men det frös jag inte i af!:) Behöver nog införskaffa en lite mer värmande jacka rätt snart trots att det än så länge inte är så kallt;)

    2009-10-12 | 18:40:53

Kommentera inlägget här: