fiaelisa

Swift/BIC/National ID/IBAN & Bautaspindel

Kategori: Allmänt

Vilket bestyyyr med utlandsbetalningar må jag säga! Ett banknamn och kontonummer med kontohavandes namn är inte tillräckligt på långa vägar. Det krävs all möjlig information innan man kan göra rätt för sig och betala in sin hyra till en engelsman. Efter sökande på olika sätt av all nödvändig information och med hjälp av internetbanker och teknikens är det trots allt klart(!) - och en erfarenhet rikare! Phju... 

Fattas bara att pengaskiten inte förs över nu också. In your face! Nä, det vore ju inte kul, ganska så tråkigt faktiskt. Lite peppar peppar ta i trä, spark i röven och heja heja frisk humör så ska det nog gå vägen. Både med betalningar och att väl anlända:)  

För övrigt så var det laction här utanför i korridoren alldeles nyss då världens mest abnorma spindel uppenbarade sig! Ingen luden terrariespindel med långa ben alltså men för att vara en "vanlig" spindel så var den fruktansvärt ovanligt stor! En kropp på någon cm och benen ett flertal centimeter. Skrik utbrast i korridoren av närmaste kvinnfolket varav den ena mordiska: "Döda den!!!" och så den andra: "Nej ta ut den!!! Åooohh!"

Jag skrattade spontant och Kerstin som jagade bautaspindeln, fick upp den på ett papper, den ramlar av, en halvmeter ovanför marken och det hörs ett unisont "Oaaåäuhh!!". När hon väl får upp den har hon en sekunds uppsyn av sinnesförvirring då hon inte velar mellan att springa ut med den eller om hon ska klämma sönder den - springa - stå kvar - och så rusar hon ut och räddar både spindeln och kvinnfolket. Sicken uppståndelse en spindel kan orsaka.
   

Kommentarer

  • Anna säger:

    Haha, fy. Kul som sagt att vi båda skrev om en insektsinsident. Nu är det peppar peppar ta i trä som gäller...;)

    2009-08-31 | 14:11:17
    Bloggadress: http://annnnaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här: