fiaelisa

Tack slumpen

Kategori: Allmänt

Vi hade bestämt att det skulle bli en bra sista lördagskväll här i Göteborg. På onsdag är det sommarlov och de flesta sticker åt alla möjliga håll. Tack slumpen som gjorde att vi fick vår nollegrupp och goa gäng! Första dagen i aulan - "Alla ni som sitter på rad fyra är en grupp". Jaha. Så tittade man sig runt lite för att se vad det var för ena man hade hamnat med... - Det bästa gänget blivande lärare. Kunde inte blivit bättre. Och fastän vi går i olika klasser är vi nollorna sedan första dagen.  

Igår samlades vi dock inte enbart för en sista fest innan sommaren utan också av en tråkig anledning, nämligen att vår mamma, fadder Liza, ska flytta ifrån oss till Karlstad. En hejdundrandes utflyttningsfest blev det! Samtidigt som vemodet plötsligt kikar fram. Det fälls en tår och sedan bestämmer man att, nej! Nu vi ska ha KUL! Och kul hade vi :) 

Härligt att sista lördagen blev livad som man hoppats. Det sitter fint i minnet tills man återsamlas i höst! :) Nu känns det dock som en evighet till dess. Sommardagarna tenderar emellertid att gå förbi i all hast med sina trevligheter och tillbaka här den 1 sep, önskar man kanske att inte tiden gått så ruskigt jäkla fort. 

Aja, var glad här och nu så kommer resten senare. Tack för den här sista helgen på vt-11!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: