fiaelisa

Arbetsintervju imorgon!

Kategori: Allmänt

Trötta ben blev det efter dagens vandrande med CV:n i centrums alla hörn. Bemötandet har varit trevligt men de flesta vill säga varken bu eller bä så det är svårt att säga hur det går egentligen, men så på eftermiddagen ringer min engelska mobil och plötsligt ska jag till caféet Edin's imorgon eftermiddag för vidare snack med chefen. Det känns en aning pirrigt, men förstås jätteroligt att få ett napp så himla fort! Dessutom var det ett ställe som såg väldigt trevligt ut vilket gör det hela ännu mer förväntansfullt=) Hoppas! 

Anna tittade in på Windys jobb idag också där hon ska få visa sina färdigheter nästa vecka och därefter ringas in när det behövs extra-folk, men så kan det ju bli mer utav det, vilket vi får hoppas på!

Ikväll efter vår fantastiskt goda köttfärssås och spaghetti tog vi en liten promenad med två utav hundarna. Fia med hund är verkligen en ovanlig kombination men jag efter en hetsig liten Ted, ja det gick ju som på räls. Vi kom dock på att vi inte fick med oss några bajs-påsar efter en bit på turen... så när Ted bestämde sig för att lägga en stor klutt på trottoarkanten var det bara att vissla lite obekymrat och vara glad över att det faktiskt hade börjat skymma! När Annas hund Dr. Strange sket, var vi betraktade av en annan karl med hund, så då körde hon dock på metoden att LÅTSAS ha en påse och plocka upp lite fint. Korven låg dock kvar och vi svassade iväg allihopa rätt snart. Vi är ju trots allt ganska nya i det här med att ha hundar att styra med, så vi får väl vara ursäktade för alla korvar i Nottingham den här kvällen.

Kommentarer

  • Frida säger:

    Kul med intervju! Hoppas det går vägen! :) Det här med hudbajspåsar är Frida heller inte van men. Vår hund var ju alltid på landet där det är tillåtet att skita ute och inte så vanligt att skita i påse. :P

    2009-09-24 | 08:06:23
    Bloggadress: http://friida.webblogg.se/
  • Amanda säger:

    Hej tjejer!

    Glad att jag hittade bloggen, så jag kan följa ert lilla äventyr! Hoppas ni har det kanon, det låter som det!

    Kram!

    2009-09-24 | 16:44:09
  • Fia säger:

    Åh va kul att du också hittade hit Amanda!! Jag ska försöka sköta uppdateringarna. Hoppas att allt är bra med dig? puss o kram:)

    2009-09-25 | 12:36:09

Kommentera inlägget här: